Ordrelinje
HIGHTECH PRODUCTION AS Kontakt oss 50-dagers pengene tilbake garanti Gratis frakt over hele verden
Anbefalt tid for kontakt: 23:00 - 7:30
Ordrelinje
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Perú +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Skype HIGHTECH PRODUCTION hightechproduction
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042
verifisert butikk

Om iontoforese og overdreven svette - Legens Mening

I vår klinikk, har terapien med enheten så langt vært brukt av et dusinvis av pasienter som er diagnostisert med primær hyperhidrose, som behandling med topiske preparater ikke ga tilfredsstillende terapautiske effekter. Etter noen få dusinvise behandlinger med "Electro Antiperspirant® ELITE" -enheten, viste de fleste pasienter en betydelig reduksjon i svette og en forbedring av livskvaliteten. Behandlingen ble godt tolerert av pasienter. I løpet av de prosedyrer som er utført, så opplevde få pasienter prikking og en følelse av ubehag, som ble mildnet ved å optimalisere intensiteten av enheten.
Første vårsvette? Vi blir kvitt det raskt og hvor som helst på kroppen din. Kjøp Electro Antiperspirant før den 3.3.2024 og få et avslag på opptil 40%. Bli kvitt svette og begynn å leve.

Hos de fleste pasientene ble enheten brukt til å behandle hyperhidrose i hender og føtter. Fordelen med dette medisinske utstyret er imidlertid også muligheten for å bruke tilleggsadaptere for forskjellige deler av kroppen, f.eks. armhuler, hodebunn, takket være at du nøyaktig kan nå områdene med de største problemene med overdreven svetting.

De automatisk foreslåtte behandlingsprogrammene er intuitive og gjør det enkelt å gjennomføre behandlingen. De positive effektene av "Electro Antiperspirant® ELITE" er vanligvis synlige etter bare noen få behandlinger. Etter noen få måneder, er en serie behandlinger nødvendig for å opprettholde den terapeutiske effekten. Takket være prosedyrenes lave invasivitet, kan enheten brukes i den pediatriske delen av befolkningen.

Dr hab. n. med. Bożena Dziankowska-Bartkowiak
Universitets Kliniske Sykehus for det Militærmedisinske Akademi
Sentral Veteranenes Sykehus
Om iontoforese Electro Antiperspirant

Iontoforese og Svette Håndflater

Snakk om hvor mye svette håndflater kan plage en person som lider av hyperhidrose, for å utvikle Electro Antiperspirant, ble en stor vekt lagt på rask og effektiv fjerning av denne formen av overdreven svetting. Uansett hva årsaken av svetting er (stress, frykt, tretthet, osv.), vil Electro Antiperspirant alltid være i stand til å løse disse problemene. Behandlingen er basert på anvendelsen av en meget liten mengde av elektrisk strøm med en passende frekvens på øvre lag av huden hvor svettekjertler er plassert. Korte eksponeringer til iontoforese kan kurere svette håndflater allerede etter flere påfølgende behandlinger. Spenningen som brukes for behandling er svært svak, opp til 30 volt eller mindre, så det er ingen grunn til å være bekymret for de negative effektene av elektrisitet. Det eneste dere kommer til å føle under behandlingen skulle bli en myk kribling som dere blir vant til over tid fram til dere slutter å føle det helt. Faktisk er Electro Antiperspirant drevet av vanlige AA-batterier (inkludert oppladbare seg), som i seg selv gir stor sikkerhet samtidig oppnår dere lave kostnader på samme tid. Hvis dere lider av svette håndflater og det gjør folk rundt dere på grunn av dere, vil Electro Antiperspirant sikkert hjelpe.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og Svette og stinkende Føtter

Kalde og svette føtter og den resulterende lukten kan sikkert irritere sin eier, men også folk i nærheten. Deodoranter, sokker med god kvalitet og pustende sko kan redusere effekten av overdreven svetting og stinkende føtter, men det aldri løser en umiddelbare årsak som overaktive svettekjertlene er. Våre råd er enkle; kvitt seg med svette for å bli kvitt med stinkende og kalde føtter. Electro Antiperspirant er i stand til å blokkere over aktive svettekjertler i føtter i lang tid og dermed herding av både svett samt stinkende og kalde føtter. Electro Antiperspirant er en enhet som arbeider med svak elektrisk energi med en passende frekvens, noe som gjør svettekjertler slutte overprodusering svette for en viss tidsperiode Dere kan holde føttene tørre på ubestemt tid ved å gjenta behandlingen cirka en gang i 14 dager eller flere Spenningen som påføres huden er veldig svak, slik at dere ikke må bekymre dere for eventuelle negative konsekvenser i det hele tatt. Electro Antiperspirant er en sertifisert medisinsk enhet drevet av vanlige eller oppladbare AA-batterier, noe som både øker den allerede høye standarden for kvalitet og sikkerhet.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og Svette Armhuler

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Overdreven svette i armhuler, medisinsk kjent som en aksillær hyperhidrose, irriterer en stor gruppe mennesker, ikke bare i de varme sommermånedene, men i løpet av hele året. I slike tilfeller, blir armhulene svette ikke bare ved høyere omgivelsestemperaturer, men nesten for enhver anledning. Løsningen er så lett. Electro Antiperspirant kan gjøre unna ikke bare med svette håndflater og føtter, men på grunn av sine egnede elektrodene det kan også brukes til armhuler. I utgangspunktet skal enheten brukes for flere påfølgende behandlinger som kan slutte svette i løpet av svært kort tid. Denne tilstanden kan deretter bli opprettholdt ved å utføre behandlingen en gang på en stund, bare for å sørge for at svette ikke kommer tilbake. Electro Antiperspirant kan være en stor hjelp ikke bare i håndteringen av svette håndflater og føtter, men også med svette armhuler. I tillegg til vanlige AA-batterier kan Electro Antiperspirant også drives av oppladbare batterier AA, noe som reduserer kostnader ved behandlingen nesten til null.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og svett av hodet og pannen

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Overdreven svette i ansikt er den mest synlige og irriterende type overdreven svettingen er (medisinsk kalt ansikts hyperhidroses). Vanligvis oppstår det i pannen, T-sonen, og rundt nesen. Dens manifestasjoner er alltid det samme: i en situasjon som omfatter minst en viss grad av stress, begynner dere å svette så tungt at strømmer av svette bokstavelig talt kjører nedover ansiktet deres. Situasjonen er enda verre fordi i motsetning til med hender eller føtter, dere ikke kan skjule svetten deres i ansikt. Derfor er overdreven ansikts svette en katastrofe for et sosialt liv og har bokstavelig talt en ødeleggende effekt på selvtillit. Ansikt svetter ikke bare når dere er i kontakt med andre mennesker, men også under daglige aktiviteter, som å se på TV, bilkjøring, matlaging, og mange andre. Dette gjør all sosial interaksjon vanskelig og betydelig forverrer livskvaliteten til berørte personer. Hvis dere er en av dem som lider av overdreven ansiktssvette i personlige liv, Electro Antiperspirant tilbyr dere en veldig enkel løsning på deres problemer.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og svett i rygg, rumpe, mage
og andre kroppsdeler

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Overdreven svetting, kalt hyperhidrose, manifestere ikke nødvendigvis i de ovennevnte områdene. Faktisk er det tusenvis av mennesker som lider av overdreven svetting i rygg, mage, rumpe, bryst, og andre deler av kroppen. Utløseren av svette er ikke så mye omgivelsestemperaturen som rask overgang fra et kaldt til varmt miljø eller en stressende situasjon. I sommer, dette skjer vanligvis når vi går ut av en luftkondisjonerte bilen eller i vinter når vi kommer utenfra i et oppvarmet rom eller kjøretøy. Electro Antiperspirant kan håndtere alle typer svette takket være sine adaptere. Det betyr at dere kan slutte med svetting av rygg, mage, rumpe, bryst, og andre kroppsdeler. I utgangspunktet skal enheten brukes for flere påfølgende behandlinger som kan slutte svette i løpet av svært kort tid. Denne tilstanden kan deretter bli opprettholdt ved å utføre behandlingen en gang på en stund, bare for å sørge for at svette ikke kommer tilbake. Electro Antiperspirant kan bli en stor hjelp i arbeidet mot overdreven svetting av noen del av kroppen.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og kalde hender og føtter

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Kalde hender og føtter er et problem knyttet direkte til overdreven svetting i disse områdene. Mange mennesker som lider av overdreven svetting tror kalde hender og føtter er et resultat av utilstrekkelig blodtilførsel til sine ekstremiteter. Men hvis du lider av overdreven svetting av hender eller føtter, ligger årsaken på andre steder. Som vel kjent, alle væsker, inkludert svette, er meget gode ledere av varme. De er så effektive at de sender omgivelsestemperaturer omtrent 20 ganger raskere enn luft. Og så hvis føttene og hendene er stadig dekket med svette, vil de også tilpasse svært raskt omgivelsestemperaturen. Problemet er at omgivelsestemperaturen overstiger sjelden kroppstemperaturen, dvs. 37°C, og dette faktum gjør at du føler deg ubehagelig kulden i hender og føtter. Når omgivelsestemperaturen når ca. 37°C, vil du fortsatt holde svette men kulden forsvinner det minste. Hvis dere nekter å oppleve slike ubehag for resten av livet deres, er løsningen veldig enkel. Electro Antiperspirant vil fjerne overdreven svetting og også frigjøre dere av kalde hender og føtter for godt.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon