Ordrelinje
HIGHTECH PRODUCTION AS Kontakt oss 50-dagers pengene tilbake garanti Gratis frakt over hele verden
Anbefalt tid for kontakt: 23:00 - 7:30
Ordrelinje
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Perú +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Skype HIGHTECH PRODUCTION hightechproduction
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042
verifisert butikk

Om iontoforese og overdreven svette - Legens Mening

Enheten Electro Antiperspirant er brukt på Hudavdelingen ved Universitetssykehuset Ostrava til å behandle lokalisert hyperhidrose palmer, såler og armhuler siden 2013.

Virkningsmekanismen er basert på funksjonell påvirkning av endokrine svettekjertler ved iontoforese, som brukes til å lede elektrisk strøm 10 til 25 mA gjennom vannbadet.
Hos voksne pasienter brukes det strøm 25 mA i håndflatene og fotsålene, hos barn og følsomme individer 10 mA, i armhuler brukes det strøm med intensitet på 10 mA, siden er det armhulene mer følsomme enn flatene og fotsålene.

Vi har hjulpet hundretusenvis av mennesker, og nå er det din tur! Frem til 2.10.2023 får du en rabatt på opptil US$300 på hver enhet! Gratis verdensomspennende frakt og pengene tilbake-garanti.

Det behandlede området er nedsenket i et vannbad med elektroden beskyttet mot direkte kontakt med huden. Under behandlingen, som varer 10-20 minutter, øker strømstyrke gradvis ved hjelp av potensiometeret opptil ønsket verdi, og deretter er strøm igjen jevnt redusert. Behandlingen gjøres 1x daglig eller annenhver dag inntil ønsket effekt er oppnådd, deretter fortsetter vedlikeholdsbehandling på den individuelle måten to ganger i uken til en gang i måneden.

På vår arbeidsplass har vi gjennomgått denne medisinske prosedyren hos 23 pasienter. 1 pasient avsluttet behandlingen på grunn av ubehag. Andre pasienter reporterte at de var fornøyde eller svært fornøyde. Omtrent en tredjedel av pasientene går på vedlikeholdsbehandling, en tredjedel av pasientene kjøpt enheten for hjemmebruk og en tredjedel av pasientene brøt kontakt.

Behandling med Electro Antiperspirant er en billig og effektiv metode med mulighet til hjemmebehandling. Hos det store flertallet av pasienter med hyperhidrosis forbedres livskvaliteten, og vi anbefaler den for bredere bruk i klinisk praksis.

MUDr. Yvetta Vantuchová Ph.D.
Overlege Hudavdeling ved
Universitetssykehuset Ostrava
Om iontoforese Electro Antiperspirant

Iontoforese og Svette Håndflater

Snakk om hvor mye svette håndflater kan plage en person som lider av hyperhidrose, for å utvikle Electro Antiperspirant, ble en stor vekt lagt på rask og effektiv fjerning av denne formen av overdreven svetting. Uansett hva årsaken av svetting er (stress, frykt, tretthet, osv.), vil Electro Antiperspirant alltid være i stand til å løse disse problemene. Behandlingen er basert på anvendelsen av en meget liten mengde av elektrisk strøm med en passende frekvens på øvre lag av huden hvor svettekjertler er plassert. Korte eksponeringer til iontoforese kan kurere svette håndflater allerede etter flere påfølgende behandlinger. Spenningen som brukes for behandling er svært svak, opp til 30 volt eller mindre, så det er ingen grunn til å være bekymret for de negative effektene av elektrisitet. Det eneste dere kommer til å føle under behandlingen skulle bli en myk kribling som dere blir vant til over tid fram til dere slutter å føle det helt. Faktisk er Electro Antiperspirant drevet av vanlige AA-batterier (inkludert oppladbare seg), som i seg selv gir stor sikkerhet samtidig oppnår dere lave kostnader på samme tid. Hvis dere lider av svette håndflater og det gjør folk rundt dere på grunn av dere, vil Electro Antiperspirant sikkert hjelpe.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og Svette og stinkende Føtter

Kalde og svette føtter og den resulterende lukten kan sikkert irritere sin eier, men også folk i nærheten. Deodoranter, sokker med god kvalitet og pustende sko kan redusere effekten av overdreven svetting og stinkende føtter, men det aldri løser en umiddelbare årsak som overaktive svettekjertlene er. Våre råd er enkle; kvitt seg med svette for å bli kvitt med stinkende og kalde føtter. Electro Antiperspirant er i stand til å blokkere over aktive svettekjertler i føtter i lang tid og dermed herding av både svett samt stinkende og kalde føtter. Electro Antiperspirant er en enhet som arbeider med svak elektrisk energi med en passende frekvens, noe som gjør svettekjertler slutte overprodusering svette for en viss tidsperiode Dere kan holde føttene tørre på ubestemt tid ved å gjenta behandlingen cirka en gang i 14 dager eller flere Spenningen som påføres huden er veldig svak, slik at dere ikke må bekymre dere for eventuelle negative konsekvenser i det hele tatt. Electro Antiperspirant er en sertifisert medisinsk enhet drevet av vanlige eller oppladbare AA-batterier, noe som både øker den allerede høye standarden for kvalitet og sikkerhet.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og Svette Armhuler

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Overdreven svette i armhuler, medisinsk kjent som en aksillær hyperhidrose, irriterer en stor gruppe mennesker, ikke bare i de varme sommermånedene, men i løpet av hele året. I slike tilfeller, blir armhulene svette ikke bare ved høyere omgivelsestemperaturer, men nesten for enhver anledning. Løsningen er så lett. Electro Antiperspirant kan gjøre unna ikke bare med svette håndflater og føtter, men på grunn av sine egnede elektrodene det kan også brukes til armhuler. I utgangspunktet skal enheten brukes for flere påfølgende behandlinger som kan slutte svette i løpet av svært kort tid. Denne tilstanden kan deretter bli opprettholdt ved å utføre behandlingen en gang på en stund, bare for å sørge for at svette ikke kommer tilbake. Electro Antiperspirant kan være en stor hjelp ikke bare i håndteringen av svette håndflater og føtter, men også med svette armhuler. I tillegg til vanlige AA-batterier kan Electro Antiperspirant også drives av oppladbare batterier AA, noe som reduserer kostnader ved behandlingen nesten til null.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og svett av hodet og pannen

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Overdreven svette i ansikt er den mest synlige og irriterende type overdreven svettingen er (medisinsk kalt ansikts hyperhidroses). Vanligvis oppstår det i pannen, T-sonen, og rundt nesen. Dens manifestasjoner er alltid det samme: i en situasjon som omfatter minst en viss grad av stress, begynner dere å svette så tungt at strømmer av svette bokstavelig talt kjører nedover ansiktet deres. Situasjonen er enda verre fordi i motsetning til med hender eller føtter, dere ikke kan skjule svetten deres i ansikt. Derfor er overdreven ansikts svette en katastrofe for et sosialt liv og har bokstavelig talt en ødeleggende effekt på selvtillit. Ansikt svetter ikke bare når dere er i kontakt med andre mennesker, men også under daglige aktiviteter, som å se på TV, bilkjøring, matlaging, og mange andre. Dette gjør all sosial interaksjon vanskelig og betydelig forverrer livskvaliteten til berørte personer. Hvis dere er en av dem som lider av overdreven ansiktssvette i personlige liv, Electro Antiperspirant tilbyr dere en veldig enkel løsning på deres problemer.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og svett i rygg, rumpe, mage
og andre kroppsdeler

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Overdreven svetting, kalt hyperhidrose, manifestere ikke nødvendigvis i de ovennevnte områdene. Faktisk er det tusenvis av mennesker som lider av overdreven svetting i rygg, mage, rumpe, bryst, og andre deler av kroppen. Utløseren av svette er ikke så mye omgivelsestemperaturen som rask overgang fra et kaldt til varmt miljø eller en stressende situasjon. I sommer, dette skjer vanligvis når vi går ut av en luftkondisjonerte bilen eller i vinter når vi kommer utenfra i et oppvarmet rom eller kjøretøy. Electro Antiperspirant kan håndtere alle typer svette takket være sine adaptere. Det betyr at dere kan slutte med svetting av rygg, mage, rumpe, bryst, og andre kroppsdeler. I utgangspunktet skal enheten brukes for flere påfølgende behandlinger som kan slutte svette i løpet av svært kort tid. Denne tilstanden kan deretter bli opprettholdt ved å utføre behandlingen en gang på en stund, bare for å sørge for at svette ikke kommer tilbake. Electro Antiperspirant kan bli en stor hjelp i arbeidet mot overdreven svetting av noen del av kroppen.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon

Iontoforese og kalde hender og føtter

Før behandling med
Electro Antiperspirant

Etter behandling med
Electro Antiperspirant
*

Kalde hender og føtter er et problem knyttet direkte til overdreven svetting i disse områdene. Mange mennesker som lider av overdreven svetting tror kalde hender og føtter er et resultat av utilstrekkelig blodtilførsel til sine ekstremiteter. Men hvis du lider av overdreven svetting av hender eller føtter, ligger årsaken på andre steder. Som vel kjent, alle væsker, inkludert svette, er meget gode ledere av varme. De er så effektive at de sender omgivelsestemperaturer omtrent 20 ganger raskere enn luft. Og så hvis føttene og hendene er stadig dekket med svette, vil de også tilpasse svært raskt omgivelsestemperaturen. Problemet er at omgivelsestemperaturen overstiger sjelden kroppstemperaturen, dvs. 37°C, og dette faktum gjør at du føler deg ubehagelig kulden i hender og føtter. Når omgivelsestemperaturen når ca. 37°C, vil du fortsatt holde svette men kulden forsvinner det minste. Hvis dere nekter å oppleve slike ubehag for resten av livet deres, er løsningen veldig enkel. Electro Antiperspirant vil fjerne overdreven svetting og også frigjøre dere av kalde hender og føtter for godt.

Bestill iontoforeseenhetenMer informasjon