Velg kroppsdelen du vil behandle

Vi stopper svetten selv i denne varmen!

Benytt deg av sjansen til hele 40% rabatt frem til 06/23/2024 og lev som normalt igjen.

Om Electro Antiperspirant®

Electro Antiperspirant har siden 2010 blitt anbefalt av leger og titusenvis av kunder over hele verden som det definitive svaret på problemer forårsaket av overdreven svetting. De ble utviklet i samarbeid med dermatologer - leger som har over 40 års erfaring med blant annet overdreven svetting. Under kyndig medisinsk veiledning er det utviklet en løsning mot overdreven svetting som var den første og fortsatt er den eneste i verden som bidrar til å fjerne svette på mange deler av kroppen hos absolutt alle deltakerne i en klinisk studie (lenke til klinisk studie).

 

Vil du bli kvitt overdreven svetting hvor som helst på kroppen, som mer enn 150.000 mennesker før deg? Det er enklere enn du tror. Når du har bestilt Electro Antiperspirant, begynner du å bruke det i henhold til de vedlagte instruksjonene, og all kraftig svetting, hvor som helst på kroppen, inkludert stress-svetting, vil forsvinne helt i løpet av bare noen få dager. Effekten av den nyeste generasjonen Electro Antiperspirant varer i mange måneder, og du vil ikke merke at det noen gang har vært svette i det behandlede området. Deretter trenger du bare å gjøre noen få behandlinger, og du vil ikke svette igjen på VELDIG lenge. Dette kan gjentas på ubestemt tid for å bli kvitt overdreven svetting en gang for alle.

 

Når vi snakker om den nyeste generasjonen Electro Antiperspirants, snakker vi om trygge, sertifiserte medisinske produkter som helt kan stoppe kraftig svetting hvor som helst på kroppen. Spørsmålet er ikke om Electro Antiperspirants vil kvitte deg med dine problemer med overdreven svetting, men hvor raskt og hvor lenge. Takket være den uavhengige serveren www.iontophoresis.reviews kan dette verifiseres veldig raskt. Alt garantert med pengene tilbake-garanti i tilfelle misnøye.