Velg kroppsdelen du vil behandle

Vi stopper svetten selv i denne varmen!

Benytt deg av sjansen til hele 40% rabatt frem til 06/23/2024 og lev som normalt igjen.

Iontoforese mot svette hvor som helst på kroppen

Iontoforese for all svetting

Electro Antiperspirants patenterte iontoforeseapparater inneholder en unik teknologi som har gjort dem til det de er, siden 2010. Det vil si verdens første og fortsatt eneste løsning på overdreven svetting som har hjulpet absolutt alle som har brukt dem i kliniske tester (lenke til klinisk studie). Som de eneste iontoforeseapparatene virker Electro Antiperspirants på alle typer kraftig svetting som skyldes hva som helst, inkludert stressvetting.

 

Det er imidlertid ikke bare den uovertrufne effektiviteten som gjør Electro Antiperspirants til den klare markedslederen innen produkter mot overdreven svetting. Electro Antiperspirants er også de eneste som kan brukes på nesten alle deler av kroppen, takket være de anatomiske adapterne som kan kjøpes sammen med produktene. Som et resultat av dette har de patenterte Electro Antiperspirant iontoforese-produktene vunnet anerkjennelse hos mer enn 150.000 kunder som en gang for alle har løst problemene som overdreven svetting pleide å forårsake i livene deres.

 

Folk som stemmer på den uavhengige serveren www.iontophoresis.reviews, deler sine erfaringer med mange iontoforeseapparater og velger Electro Antiperspirant som den beste når det gjelder varighet og effekt og hvor følsom behandlingen er for huden. Hver Electro Antiperspirant er et sertifisert medisinsk utstyr og oppfyller dermed de strengeste sikkerhets- og effektivitetskriteriene som kan oppnås. Hvis du virkelig ønsker å få bukt med overdreven svetting hvor som helst på kroppen, er Electro Antiperspirant det definitive svaret på problemene som overdreven svetting forårsaker i livet ditt. Alt støttet av en pengene tilbake-garanti i tilfelle misnøye.

Instruksjoner for bruk av anatomiske adaptere

Adaptere for armhulene

Adapter for hodebunnen

Spesiell Applikator

Panneadapter

Anvendes ved behandling av ansiktsområdet.

SSLUTT Å SVETTE HVOR SOM HELST PÅ KROPPEN PÅ KUN EN UKE OPP TIL 11 MÅNEDER!

 

Velg hvor du vil bli kvitt overdreven svetting eller Kjøp Electro Antiperspirant.