Velg kroppsdelen du vil behandle

Vi stopper svetten selv i denne varmen!

Benytt deg av sjansen til hele 40% rabatt frem til 06/23/2024 og lev som normalt igjen.

Der den beste teknologien fra USA møter europeisk kunnskap.

Firmaet HIGHTECH DEVELOPMENT har vært engasjert i utvikling, produksjon og distribusjon av medisinsk utstyr basert på elektrisitet siden 2010. I løpet av denne tiden har deres produkter hjulpet mer enn 150.000 kunder over hele verden.

Vårt produktutviklingssenter er lokalisert i USA (Miami, Florida) og vårt viktigste produksjonssenter er lokalisert i Den europeiske union (Praha, Tsjekkia). Med erfaring fra begge kontinentene, samt å jobbe med tusenvis av kundene våre, er vi bedre enn alle andre til å forstå, designe og implementere løsninger som virkelig hjelper å løse deres problemer.

Deres produktlinje- kalt Electro Antiperspirant®, brukes til behandling av overdreven svetting. Dette er helt unike produkter som bruker teknologi, og som er de første og eneste i verden som har klart å hjelpe 100% av pasientene i løpet av klinisk testing. Effektiviteten- som ingen andre finner løsninger på, oppnås ved å arbeide med de beste legene og gjennom nært samarbeid med pasienter som sine krav direkte er inkludert i de nyutviklede løsningene. Ingen av Electro Antiperspiranter vil noensinne skuffe deg. I så fall vil vi refundere pengene dine!

Selskap

HIGHTECH DEVELOPMENT

7950 NW 53RD STREET, SUITE 337, MIAMI, FL 33166

www.hightechdevelopment.com

info@hightechproduction.com