Velg kroppsdelen du vil behandle

Vi stopper svetten selv i denne varmen!

Benytt deg av sjansen til hele 40% rabatt frem til 06/23/2024 og lev som normalt igjen.

Hyperhidrose - overdreven svetting

Overdreven svetting er en sykdom som kan bli referert til som medfødt. Det har blitt bevist at hvis et medlem av familien led av overdreven svetting (hyperhidrose), er det en betydelig sjanse for at dere blir nødt til å erfare denne ubehagelige diagnosen også. Hvis dere alltid svetter selv om dere er relativ roe og temperaturen er behagelig, hvis håndflater og føtter er konstant kalde og svette, og hvis håndflater svetter i tilfelle at dere er litt nervøse, så kan vi snakke om såkalt primær hyperhidrose. Hyperhidrose, eller hvis det passer bedre overdreven svetting, er klassifisert i henhold til området av forekomsten. Svette håndflater er referert til som palmer hyperhidrose, og svette føtter er referert til såkalt planter hyperhidrose, og deres kombinasjon (svette håndflater og føtter sammen) er kalt palmoplantar hyperhidrose. Hvis hyperhidrose påvirker armhuler, det kalles aksillær hyperhidrose. Som dere kan se er overdreven svetting en sykdom kjent av leger i lang tid. Men folk som ønsket å blokkere dens manifestasjoner og beholder de ovennevnte områdene i en slik tilstand, slik at dere kunne håndhilse, unngå flekker på skjorter fra svette armhuler, eller holder føttene tørre og varme var inntil nylig avhengige bare på risikable operasjoner med mange bivirkninger.

Som allerede nevnt, inntil nylig, bare velstående klienter hadde råd til å betale betydelige summer i året for sine behandlinger, uten noen garanti for at det ville fungere, og vite at det var bare en midlertidig løsning. På den annen side, er operasjoner med sikte på å fjerne overdreven svetting så risikabelt at ingen kan anbefale det med god samvittighet. Videre dets bivirkninger, som er hjerterytmeforstyrrelser og såkalt kompenserende svette, noe som skjer nesten alltid etter en tid på et annet sted og i sin fulle kraft, er så hyppig at operasjoner faktisk ikke løser problemet, men gjør det svært ofte enda verre. I kontrast, er det ikke bare de positive effektene av iontoforese, men også dens evne til å fullstendig stoppe svette i de berørte områder som har vært kjent i flere tiår. Videre takket være Electro Antiperspirant, har ved hjelp iontofrese blir mer komfortabelt og underholdende enn noen gang. Electro Antiperspirant ble utviklet i samarbeid med eksperter innen dermatologi og det meste i samarbeid med pasientene selv. Dermed har vi skapt en ny generasjon enhet, som kan eliminere hyperhidrose raskt, effektivt, og i den komforten av deres eget hjem. I dag er Electro Antiperspirant med hell brukt av pasienter og leger over hele verden og dens effekter er høyt verdsatt. I hovedsak kan vi si trygt at riktig hjelp av Electro Antiperspirant vil fjerne overdreven svetting i håndflatene, føtter og armhuler med en hundre prosent effektivitet.

Slik effektivitet oppnås bare på grunn av den innovative og unike designen av enheten og det perfekte samarbeidet med pasienter. Alt dette gjør at produsenten, Hightech Production, tilbyr en 50-dagers-penger-tilbake-garanti i tilfelle enheten ikke løser problemene deres. Enkelt sagt, koster det dere ingenting å prøve Electro Antiperspirant ut. Og det spiller ingen rolle om det dreier seg om overdreven svetting i håndflater, føtter, eller armhuler. Uansett hva kilden til overdreven svetting er (og ja, til og med stress), er Electro Antiperspirant alltid raskt klar til bruk, trygg, og tilbyr effektivitet som ikke sammenlignes av noe annet produkt i verden. Som en av de ledende dermatologiske ekspertene sa: "Du kan enten bruke alle disse slaverne og deodorantene og forblir ulykkelig eller velg Electro Antiperspirant og bli kvitt overdreven svetting i en uke."

Kort sagt:

1) ønsker dere en garanti for funksjonalitet?
2) ønsker dere en garanti for sikkerhet?
3) dere vil gjøre for å motta enheten neste dag?
4) Ønsker dere å ha deres klager håndteres raskt?
5) Ønsker dere rask serviceassistanse i tilfelle funksjonssvikt?
6) Ønsker dere en moderne enhet som oppfyller selv de strengeste EU-kriteriene?
7) Vil dere at enheten skal vare så lenge som mulig og holde driftskostnadene til minimum?

Hvis svarene deres er JA, har dere valgt Electro Antiperspirant. Konkurransen tilbyr ikke noe av dette, men vi er sikre på at dere vil finne ut selv når man sammenligner produkter på markedet.