Ordrelinje
HIGHTECH PRODUCTION AS Kontakt oss 50-dagers pengene tilbake garanti Gratis frakt over hele verden
Anbefalt tid for kontakt: 23:00 - 7:30
Ordrelinje
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Perú +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Skype HIGHTECH PRODUCTION hightechproduction
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042

Vilkår og betingelser

Disse vilkårene og betingelsene (heretter kalt "Vilkår") regulerer forholdet mellom selger og kjøper i salg av varer mellom HIGHTECH PRODUCTION AS, registrert i foretaksregisteret holdes av tingretten i Praha (European Union - tsjekkiske republikk), avsnitt C, inn 323831 (heretter referert til som "selger") og dets handelspartnere (heretter referert til som "Kjøpere").

Selger vil akseptere følgende typer betalinger fra Kjøper:

  • - Betaling med kontanter ved levering (en kontant utbetaling til en transportør)
  • - Betaling med betalingskort via PayPal, PayU, Google Pay, Apple Pay, Skrill
  • - Utleie kjøpet (bare hvis kjøperen oppfyller vilkårene i kredittselskapet som tilbyr avbetaling tjeneste) - Tsjekkisk republikks kunder bare

For en gyldig elektronisk ordre, skal all nødvendig informasjon fylles. En ordre representerer et utkast av kjøpsavtalen. Det er ikke behov for noen formell bekreftelse av Selger, og avtalen kommer i kraft ved levering selv. Selger forbeholder seg retten til å etablere avtalen ved å bekrefte bestillingen. Avhengig av innholdet i orden (mengde varer, priser, transportkostnader, avstand, osv.), skal selgeren alltid ha rett til å be kjøperen å godkjenne ordren på en hensiktsmessig måte, f.eks. via telefon eller skriftlig. Dersom kjøperen nekter å godkjenne ordren i ønsket måte, skal en slik ordre anses ugyldig. Prisen i de europeiske samfunnet (ES) er endelig og inkluderer alle avgifter.

Selgeren sender varen til kjøperen gjennom en uttrykkelig budtjeneste. Transportkostnader, hvis det ikke allerede er inkludert i vareprisen, er angitt i henhold til gjeldende prisliste på kjøpsdagen. Den vanlige transporttiden for varer bestilt til 12:00 på en arbeidsdag er 24-48 timer, avhengig av leveringsadresse levert av Kjøper. Kjøper vil bli informert om plasseringen av forsendelsen på e-post adresse som angitt av Kjøper i den bestillingen. Kjøper vil bli informert om tidspunktet for levering av på e-post eller telefon på forhånd. Leveringstiden kan utvides, særlig i tilfelle uforutsette omstendigheter utenfor selgerens kontroll, som for eksempel naturkatastrofer, ulykker, osv. Kjøper vil bli varslet om mulige forsinkelser på e-postadressen som er angitt i den rekkefølgen uten ugrunnet forsinkelse.

Tilfredshet garanti for varer kjøpt med det starter ved kjøpstidspunktet (vanligvis 50-100 dager).

Enhver tilbaketrekning fra avtalen skal reguleres av gjeldende lover i Tsjekkia og EU. Kjøper kan trekke seg fra avtalen innen 14 dager etter mottak av varer dersom avtalen ble inngått ved hjelp av fjernkommunikasjon. Dersom Kjøper bestemmer seg for å utøve denne retten, må en slik melding bli levert til Selger senest 14 dager fra mottak av varen. Kjøper skal returnere bestilt varer komplett, med komplett dokumentasjon, uskadet, ren, inkludert originalemballasjen, og i den tilstanden og verdien der Kjøper aksepterte varer til adressen til produsent / distributør oppført i brukerveiledninger som gjelder enheten eller på denne nettsiden under avsnittet Selskap. I tilfelle at returnerte varer er ukomplette eller skadet, kan selgeren redusere returnert kjøpesummen tilsvarende. Beløpet for de returnerte varene skal sendes til kjøperen innen 30 dager fra den datoen Kjøper trakk seg fra avtalen.

Utøvelse av tilfredshetsgaranti skal være underlagt ifølge disse reglene: Kjøper skal returnere bestilt varer komplett, med komplett dokumentasjon, uskadet, ren, inkludert originalemballasjen, og i den stand og verdi der Kjøper akseptert det (med hensyn til vanlig slitasje) til adressen til produsent / distributør oppført i brukerveiledninger som gjelder enheten, eller på denne nettsiden under avsnittet Selskap. Returnerte varer skal ledsages med et brev ber om anvendelse av tilfredshetsgaranti, sammen med telefon eller e-post kontakt og bankkontonummeret som refusjon er å bli returnert. Slik tilbakebetaling skal overføres til kjøperen bankkonto innen 30 virkedager. Denne perioden starter fra mottak av tilbaketrekning fra avtalen med Kjøper. I tilfelle Kjøpers bankkonto er ikke gitt eller kjent, skal kjøperen får kreditt som kan bruke på å kjøpe ytterligere produkter av selger. Produsenten forbeholder seg retten til å avvise ethvert krav eller ytelsen til tilfredshet garanti i tilfelle av manglende varer eller tilbehør eller dokumentasjon som er nevnt i avsnittet ovenfor, eller i tilfelle skade (fall, krasj, etc.) eller en annen nedbrytning av varene (f.eks. justeringer av varene som utføres av personer som ikke er godkjent av selger, etc.) eller å trekke fra utgifter for å bringe varene til dens opprinnelige tilstand. Disse potensielle kostnadene skal trekkes fra kjøpesummen av varene, samt kostnader forbundet med den respektive betalingstransaksjonen og kostnadene ved frakt og pakking. Tilfredshet garanti gjelder ikke for varer kjøpt på avbetaling og adaptere (hode, armhulene, eller andre). Tilfredshet garanti er betinget av gjennomføring av individuell plan, som kjøperen kan be om hjelp av kontakter i brukerveiledninger. Dersom utnytter Kjøper denne muligheten, et avbestillingsgebyr på 40% av kjøpesummen som gjelder på kjøpstidspunktet skal legges til grunn.

For bestilling av produktet fra utenfor av EU, kan dere bli kontaktet av deres tollsted med en anmodning om å gi mer informasjon eller bosette avgifter (skatter, avgifter) knyttet til import av ordren til deres land. Slik informasjon eller avgifter, som bestemmes av nasjonal lovgivning, skal falle innenfor ansvaret til kjøperen. For å finne ut sine mengder og om de gjelder om dere bestiller, kan dere kontakte deres tollsted. Hvis dere blir kontaktet av noen mandigheter vedrørende saker som er beskrevet i dette avsnittet, det er anbefalt sterkt at dere gir samarbeid. På denne måten vil du forhindre potensielle forsinkelser og ulemper i leveransen, som selgeren ikke kan ta ansvar. Disse avgiftene er ikke gjenstand for gjennomføring av tilfredshet garanti og kan derfor blir ikke refundert.

Kostnadene forbundet med å sende varene tilbake til Selger skal bæres av kjøperen. Selger skal ikke være ansvarlig for skade på varer som har skjedd under transport fra Kjøper. Det er anbefalt sterkt å forsikre pakken for beløp som tilsvarer kjøpesummen for varene.

En kjøpt VIP-rabatt gjelder den aktuelle ikke-nedsatte prisen på produktet, som er publisert på datoen for kjøpet av enheten. Med hver enhet, kan bare én VIP rabatt kjøpes. Denne rabatten er evigvarende og overførbar. Ta vare på rabattkode på et trygt sted, rabatten kan ikke brukes uten den.

Bildene og videoene som er publisert på dette nettstedet er kun illustrerende, selve enhetene kan avvike.

Deres data, beskyttet av lov nummer 101/2000 Coll. ("Lov om beskyttelse av data"), skal behandles av Selger i henhold til gjeldende lov om beskyttelse av data og brukes til å behandle deres bestilling. For disse formålene, kan dataene bli overført til en tjenesteleverandør som sikrer levering av varene til deres adresse.

Dere kan be om opplysninger fra selger om behandling av deres personlige data som definert i § 12 Lov om beskyttelse av data eller endrer slike data. Kjøper skal ha rettighetene som er nevnt i § 21 av Lov om beskyttelse av data, særlig rett til å kreve en forklaring i tilfelle dere mistenker eller oppdager selger ikke overholder gjeldende bestemmelser om beskyttelse av data.

Til enhver tid, kan Kjøper bli uenig med bruk og videre distribusjon av Kjøpers firmanavn eller navn og adresse for markedsføringsformål. For dette formålet, skal Kjøper sende Selger en forespørsel, enten via e-post, brev eller faks.

Disse vilkårene er gyldige og effektive som av 25. januar 2020 og opphever den forrige versjonen av vilkårene. Selger forbeholder seg retten til å endre vilkårene uten forvarsel. Den opprinnelige versjonen av disse vilkårene har blitt skrevet på tsjekkisk, og oversettelsen er levert av en tredjepart. I tilfelle av en tvist, skal den opprinnelige teksten gå foran.